Ecoprofesional

PRODUSE lemn FRASIN

Produse lemn : Elemente 3D pentru INTERIOR

Preturi incepand de la 35,5 euro/mp + TVA.

Pentru montare veti avea nevoie de cleme (50 lei/cutia de 100 cleme/5mp).

Produse lemn : Dusumea INTERIOR

Preturi incepand de la 35,5 euro/mp + TVA.

Pentru montare veti avea nevoie de cleme (50 lei/cutia de 100 cleme/5mp).

Dusumea EXTERIOR

Preturi incepand de la 49,5 euro/mp + TVA.

Pentru montare veti avea nevoie de cleme +h inox(necesar 30buc/mp) – 30,7 euro/set de 100buc.

Alte produse

GRINZI STRATIFICATE

ECO CASA SRL BACAU va ofera diverse produse de grinzi lamelare stratificatelambriu (interior, exterior sau semirotund)dusumea (interior sau exterior – decking) si mobilier gradina din lemn de cea mai buna calitate, complet personalizabile si adaptate cerintelor dumneavoastra. Indiferent ca va doriti o masa de lemn, o banca cu taburet, un fotoliu pentru gradina dumneavoastra, dusumea sau lambriu pentru interior sau exterior, scopul nostru este de a va satisface toate nevoile cu iscusinta, profesionalism si atentie la detalii.

Pinul nordic reprezinta unul dintre cele mai ideale alegeri in ceea ce priveste calitatea si aspectul produselor din lemn, deoarece acesta dispune de numeroase noduri placute ca aspect, si ofera un aspect inedit locului in care se afla.

Produsele noastre respecta toate normele de calitate si reprezinta solutia cea mai sigura pentru gradina sau casa dumneavoastra. 

Preturile noastre sunt avantajoase si accesibile, astfel oferindu-va un raport perfect de pret-calitate. Culoarea fiecarui produs poate fi personalizata conform dorintelor dumneavoastra.